Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Een sportaanbod voor iedereen

aangepast sporten

Sporten verbetert de kwaliteit van het leven, daarom vinden wij het belangrijk dat er voor iedereen een passend sportaanbod beschikbaar is. Onze Beweegagogen bieden iedereen met speciale ondersteuningsbehoeftes een laagdrempelig en op maat gemaakt sportaanbod aan. Dit doen wij op locatie zodat de deelnemers zich in een vertrouwde en veilige omgeving verder kunnen ontwikkelen.

HOE ZIET EEN SESSIE ERUIT?
Wanneer je een sessie bij ons boekt komen wij met onze "Beweegbus" naar de gewenste locatie. Wij beschikken over een groot assortiment (sport)attributen. Dit maakt het mogelijk om op locatie verschillende vormen van sport en bewegen te beoefenen. Wij vinden het belangrijk dat er genoeg individuele aandacht is voor elke deelnemer daarom starten wij altijd met een intake. Hierin worden de wensen en behoeften in kaart gebracht om een passend sport- en beweegaanbod te vormen.