Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
een sportaanbod voor iedereen

Seniorensport

In samenwerking met verschillende zorgorganisaties en gemeenten verzorgen wij een passend aanbod voor senioren. Wij werken hierbij samen met fysiotherapeuten zodat het aanbod aansluit op de behoeftes van de deelnemers. Tijdens onze sessies richten wij ons niet alleen op bewegen maar ook op het sociale aspect van sport. Hierdoor gaat niet alleen de lichamelijke gezondheid maar ook de mentale gezondheid vooruit.

HOE ZIET EEN SESSIE ERUIT?
Wanneer je een sessie bij ons boekt komen wij met onze "Beweegbus" naar de gewenste locatie. Wij beschikken over een groot assortiment (sport)attributen. Dit maakt het mogelijk om op locatie verschillende vormen van sport en bewegen te beoefenen. Wij vinden het belangrijk dat er genoeg individuele aandacht is voor elke deelnemer daarom starten wij altijd met een intake. Hierin worden de wensen en behoeften in kaart gebracht om een passend sport- en beweegaanbod te vormen.